Постраждалій працівниці міськради Херсона надали держохорону

Читать на русском
Постраждалій внаслідок нападу із застосуванням кислоти співробітниці Херсонської міськради Катерині Гандзюк надали державну охорону.

Постраждалій внаслідок нападу із застосуванням кислоти співробітниці Херсонської міськради Катерині Гандзюк надали державну охорону.

Про це повідомив адвокат Масі Найєм, пише «Слово і Діло».

Луценко взяв на контроль справу чиновниці, яку в Херсоні облили кислотоюНапад з кислотою на працівницю Херсонської міської ради з хуліганства перекваліфікували на тяжкі тілесні ушкодження з метою залякування.Луценко особисто курує розслідування.

«Поліція задовольнила клопотання адвоката Катерини Гандзюк про надання держохорони. На даний момент їй надали таку охорону», - повідомив він в Twitter.

На даний момент Гандзюк знаходиться у відділенні реанімації Київського опікового центру в стабільно важкому стані.

«Стан її важкий. Проводиться обстеження і лікування згідно з протоколом. 35% - це обличчя, очі, передпліччя і спина», - заявив черговий лікар, передає телеканал 112 Україна.

Нагадаємо, що 31 липня у Херсоні невідомий напав на виконувачку обов’язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк, обливши її кислотою. Чиновницю з опіками госпіталізували до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні.

Медики оцінюють її стан як стабільно важкий. Гандзюк отримала хімічний опік більше 30% тіла.

Серед версій в розробці слідства: службова діяльність потерпілої, активна громадянська позиція і побутовий конфлікт. Справу розслідують за статтею Замах на вбивство з особливою жорстокістю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: