Стало відомо, чим облили працівницю міськради Херсона

Читать на русском
Катерину Гандзюк облили концентрованою сірчаної кислотою. У неї хімічний опік обличчя, шиї, тулуба, верхньої кінцівки. Жінку планують перевезти до Києва.

Працівницю Херсонської міської ради Катерину Гандзюк облили концентрованою сірчаної кислотою.

Про це в Facebook повідомив юрист Масі Найєм, пише «Слово і Діло».

Вбивство активіста в Бердянську: в Нацполіції розповіли про затриманняУ правоохоронних органах заявили про п'ятьох затриманих за підозрою у вбивстві активіста в Запорізькій області.

«Лише зараз встановили, що облили Катю концентрованою сірчаною кислотою. Якби відразу провели експертизу, то стало б зрозуміло що це – промисловий прекурсор чи кустарно виготовлений. І відповідно (це допомогло б скоріше – ред.), знайти виконавця», – написав він.

Найєм додав, що цього не було зроблено за збігом різного роду обставин. Зокрема, через те, що для проведення експертизи потрібна постанова суду.

Нагадаємо, вранці 31 липня в Херсоні невідомий облив кислотою працівницю міської ради Катерину Гандзюк.

Кримінальну справу за цим фактом спершу зареєстрували за статтею «Хуліганство», а потім перекваліфікували на «Завдання тяжких тілесних ушкоджень з метою залякування».

За даними Найєма, в активістки хімічний опік обличчя, шиї, тулуба, верхньої кінцівки III-II ступеня. Її планують перевезти до Києва.

Як писало «Слово і Діло», сьогодні в Києві під будівлею Міністерства внутрішніх справ кілька сотень людей мітингували з вимогою звільнити Арсена Авакова, зокрема й через напад на Катерину Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: