Стали відомі подробиці вбивства чиновника в Сумах

Читать на русском
Анатолій Жук помер від двох вогнепальних поранень - в спину в район серця і в ліву скроню.

У Сумах представники поліції і прокуратури провели брифінг щодо вбивства екс-депутата і чиновника міської ради Анатолія Жука.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Данкор в п'ятницю, 3 серпня.

Які можливі версії вбивства бійця АТО в Бердянську?31 липня в Бердянську застрелили 43-річного колишнього добровольця батальйону Донбас Віталія Олешка. Можливі версії назвали експерти.

Силовики повідомили, що смерть глави Департаменту містобудування та земельних ресурсів настала вчора близько 18.00. Жук був убитий, коли спав на карематі у дворі свого будинку.

«Незадовго до вбивства в будинку Анатолія Жука на другому поверсі сталася пожежа. Що саме загорілося і чому, правоохоронці не повідомили. За їхніми словами, пожежа була невеликою, і Анатолій Жук загасив її самостійно, після чого вийшов на подвір'я і приліг відпочити на карематі», - йдеться в повідомленні.

Пістолет, знайдений на місці вбивства, чеського виробництва CZ. Жук помер від двох вогнепальних поранень - в спину в район серця і в ліву скроню.

Правоохоронці розглядають кілька версій вбивства. Воно могло бути скоєне на побутовому ґрунті, а також бути замовним.

У Анатолія Жука залишилися дружина і дочка. Де була сім'я під час вбивства, прокурор не повідомила, пославшись на таємницю слідства.

Напередодні в Сумах знайшли мертвим екс-депутата і чиновника міської ради Анатолія Жука. Про подію в поліцію повідомив батько Жука, який прийшов до сина в гості.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: