Напад на Гандзюк: оприлюднили фоторобот

Читать на русском
За інформацію, яка допоможе знайти нападника на Гандзюк, призначено винагороду у розмірі 100 тис. гривень

У справі щодо замаху на вбивство громадської діячки, радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк, вдалось скласти фоторобот нападника.

Як передає «Слово і Діло», про це в Facebook повідомив журналіст Сергій Нікітенко.

За інформацію, яка допоможе знайти нападника на Гандзюк, призначено винагороду у розмірі 100 тис. гривень

За його словами, на сьогодні журналісти, активісти, юристи ведуть власне розслідування в справі нападу на Гандзюк. Також вони просять поширити фоторобот, щоб упізнати нападника.

«Ми просимо вашої допомоги. Нам вдалося скласти фоторобот. Роздивіться його уважно, будь ласка. Можливо, вам вдасться впізнати когось», – написав Нікітенко.

За його словами, зображений на малюнку чоловік щонайменше кілька днів відвідував четвертий Таврійський мікрорайон Херсона. Також він міг бувати у міській раді чи поряд із нею.

«Але він може бути мешканцем будь якого населеного пункту України. Друзі Катерини вирішили, що за інформацію, яка допоможе знайти нападника, буде виплачена винагорода 100 тисяч гривень», – написав журналіст.

Інформацію щодо нападника й усе, що відомо про цю справу, він просить повідомляти на пошту [email protected].

Нагадаємо, поліція оголосила в розшук нападника на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк, яку облили кислотою 31 липня. Зокрема, було оприлюднене відео втечі нападника. Правоохоронці просять усіх, хто може знати місце перебування зловмисника, повідомити інформацію. Конфіденційність гарантується.

Зазначимо, вчора, 1 серпня, Катерину Гандзюк перевезли до Київського опікового центру для лікування травм. У неї 30% опіків тіла – пошкоджені тулуб, рука та ліве око.

Також їй надали державна охорона.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: