Напад на Гандзюк: поліція шукає свідків

Читать на русском
Гандзюк після нападу погодилася співпрацювати зі слідством. Жінку перевезли Київський опіковий центр. У неї 30% опіків тіла - пошкоджені тулуб, рука і ліве око.

Херсонська активістка, радниця міського голови Катерина Гандзюк після нападу на неї погодилася співпрацювати зі слідством.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Напад на Гандзюк: оприлюднили фотороботЗа інформацію, яка допоможе знайти нападника на Гандзюк, призначено винагороду у розмірі 100 тис. гривень

Перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін повідомив, що оперативники Департаменту стратегічних розслідувань відвідали Гандзюк у лікарні. Їй у медзакладі надали охорону. Під час зустрічі активістка погодилася співпрацювати з поліцією, зокрема, — надавати відому їй інформацію, яка допоможе розкрити злочин.

Він також закликав можливих очевидців чи свідків звертатися до поліції і повідомляти інформацію, що сприятиме розкриттю цього нападу.

«Ми підтримуємо роботу журналістів та активістів, які намагаються власними силами встановити обставини події та займаються поширенням інформації з цього приводу. Однак, ми звертаємось до громадськості: якщо є якась інформація, що допоможе поліції у розкритті цього злочину та притягненні винних осіб до відповідальності згідно чинного законодавства – повідомляти цю інформацію правоохоронним органам», – наголосив В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, у Херсоні вранці у вівторок, 31 липня, невідомий чоловік напав на чиновницю міської ради й хлюпнув їй в обличчя невідому речовину.

Напад на Гандзюк перекваліфікували за статтею «умисні тяжкі тілесні ушкодження, вчинені з метою залякування потерпілого». Попередньо поліція кваліфікувала цей злочин як «хуліганство».

Жінку перевезли на лікування з Херсона в Київ, станом на 2 серпня постраждала перебувала у Київському опіковому центрі (Центр термічної травми та пластичної хірургії). У неї 30% опіків тіла – пошкоджені тулуб, рука та ліве око.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: