З'ясувалось, які авто українці купували в липні

Читать на русском
Українці стали купувати більше легкових авто. На перших позиціях Renault і Toyota. Найпопулярнішим автомобілем місяця став KIA Sportage.

Липневі реєстрації нових легкових автомобілів порівняно з 2017 роком збільшилися на 4% – до 6,7 тисячі штук.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє асоціація «Укравтопром».

Ринок авто і вибір українців: зацикленість на б/у автомобілях і гонитва за преміум-маркамиГенеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів розповів про скасування і зниження спецмита на всі авто.

Щодо попереднього місяця ринок також зріс, зростання становило майже 3%.

Найчастіше минулого місяця реєструвалися автомобілі марки Renault – 725 шт. Це на 12% більше, ніж роком раніше. Другою за обсягами реалізації стала японська марка Toyota, повторюючи свій результат річної давності – 723 машини. На третьому місці Skoda. Свої перші номери отримали 503 автомобілі цієї марки, або на 3 авто більше, ніж у липні 2017 року. Четверта позиція в Nissan, який закінчив місяць із показником 465 авто. В результаті Nissan збільшив свої липневі продажі на 25 відсотків. Замикає п’ятірку лідерів Hyundai. Попит на цю марку в Україні зріс на 51% і становив 451 автомобіль.

Також до топ-10 липня увійшли такі автомобільні марки, як KIA – 438 авто (-10%); Volkswagen – 434 авто (-9%); Ford – 307 авто (+18%); Suzuki – 261 авто (+16%) і Mazda – 233 авто (-18%).

Серія смертельних ДТП в Україні. Як зупинити беззаконня на дорогах24 липня в результаті зіткнення двох автомобілів одна людина загинула, троє – у важкому стані. Цього ж дня в Києві позашляховик Hummer H2 на смерть збив 10-річну дівчинку на переході. Що робити, щоб навести лад на дорогах України, міркували експерти.

Найпопулярнішим автомобілем місяця став KIA Sportage. На цій моделі в липні свій вибір зупинив 301 покупець.

Раніше «Слово і Діло» писало, чому на дороги України терміново повертають радари.

Також нардепи хочуть запровадити нову модель оподаткування легкових автомобілів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: