Машинам стоп: де в Киеві можуть обмежити рух

Читать на русском
У центрі Києва 2 червня можуть обмежити рух транспорту через Всеукраїнську ходу на захист прав дітей і сімей.

У центрі Києва 2 червня із 11:00 до 12:30 можуть обмежити рух транспорту через Всеукраїнську ходу на захист прав дітей і сімей.

Відповідне розпорядження підписали у КМДА, пише «Слово і Діло».

День захисту дітей: що політики обіцяють маленьким українцямУ всесвітній День захисту дітей «Слово і Діло» вирішило нагадати українським політикам про їхні зобов’язання перед наймолодшими та найбільш вразливими членами суспільства.

«Хода стартує об 11:00 за маршрутом: Софійська площа – Володимирський проїзд – вул. Михайлівська – Майдан Незалежності – алея Героїв Небесної Сотні – вул. Інститутська – вул. Шовковична – вул. Михайла Грушевського – площа Конституції», - повідомили в КМДА.

Подія завершиться біля Верховної Ради о 12:30-13:00.

Зазначають, що у разі потреби буде обмежено рух усіх видів транспорту за вказаним маршрутом 2 червня із 11:00 до 12:30.

Також 2 червня з 10:00 до 14:00 на столичній Оболонській набережній відбудеться масштабний соціально-спортивний захід «Олімпійський день».

У рамках свята пройдуть майстер-класи олімпійців, зарядка з олімпійцями та різноманітні конкурси, у яких можна буде виграти олімпійські сувеніри. Також діятиме зона для фото- та автограф-сесій.

Раніше «Слово і Діло» писало чи впорався Київ з проведенням фіналу Ліги чемпіонів?

Нагадаємо, 26 травня у Києві відбувся фінал ЛЧ. Матч відвідало близько 20 тисяч вболівальників із-за кордону. Під час фіналу до патрулювання було залучено близько 10 тисяч працівників поліції, а також Нацгвардію та СБУ. У півтора рази було збільшено кількість камер відеоспостереження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: