Нові заступники Кличка: кого взяли до топ-команди

Читать на русском
У команді голови КМДА Віталія Кличка відбулися кадрові зміни. Додалися два заступники – В'ячеслав Непоп та екс-голова Подільської РДА .

У команді голови КМДА Віталія Кличка відбулися кадрові зміни. Додалися два заступники.

Як пише «Слово і Діло» з посиланням на «Сегодня», до команди заступників прийшли відомий забудовник В'ячеслав Непоп та екс-голова Подільської РДА Валентин Мондрієвський.

Тепер у голови КМДА замість шести вісім заступників. Це перший заступник Микола Поворозник, який опікується також і медициною, Дмитро Давтян, який займається питаннями транспортної інфраструктури, заступник із питань комуналки Петро Пантелеєв, Олександр Спасибко – з питань будівництва та Олексій Резніков, який уперше обійняв посаду заступника з питань самоврядних повноважень.

Єдина жінка в команді мера – заступниця з гуманітарних питань Ганна Старостенко – перебуває в декретній відпустці. Саме її сферу тепер курируватиме новий заступник Валентин Мондрієвський. Минулого тижня він залишив посаду голови Подільської РДА, яку обіймав із 2014 року.

Після звільнення припустили, що це сталося через обвал на Кирилівському шляхопроводі.

Ще одним новим заступником став В'ячеслав Непоп. Він є депутатом Київради від «Солідарності», членом земельної комісії та одним із головних забудовників Києва. У мерії він займеться розвитком комунальних об'єктів.

Порівняно зі своїми попередниками за кількістю заступників Віталій Кличко поки дотримується золотої середини. Так, у екс-голови КМДА Олександра Попова було лише шість заступників. А ось у Леоніда Черновецького їх кількість постійно змінювалося – в різні роки називалися цифри 12, 14 і навіть 18.

Детальніше про те, що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян», – за посиланням.

Також аналітики порталу підбили підсумки чотирьох років роботи Кличка на посаді мера міста.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: