ЄС допоможе побудувати в Україні 12 шляхопроводів

Читать на русском
Радник міністра інфраструктури Віктор Загреба розповів, що Євросоюз допоможе Україні побудувати 12 шляхопроводів на перетинах автомобільних і залізничних шляхів.

Радник міністра інфраструктури Віктор Загреба розповів, що Євросоюз допоможе Україні побудувати 12 шляхопроводів на перетинах автомобільних і залізничних шляхів.

Як пише «Слово і Діло», про це він повідомив в ефірі Еспресо.TV.

«Ми розуміємо і бачимо зі статистики велику потребу побудови нових шляхопроводів там, де дороги перетинаються з автомобільними дорогами, де велика інтенсивність і машин, і поїздів. 12 таких найбільш критичних місць в цьому році ідентифіковані разом з Укрзалізницею і включені в плани підтримки Євросоюзом інвестиційних проектів в Україні», - заявив Загреба.

Він вказав, що розвиток українських шляхопроводів вже погодили в Брюсселі.

«Не знаю, як швидко це вдасться реалізувати, але радісна новина така, що щонайменше 12 шляхопроводів ЄС пообіцяв допомогти побудувати «з нуля». Це багато», - наголосив радник міністра.

На дороги України терміново повертають радари. Що засвідчила практикаУряд вирішив з 27 липня на дороги України повернути контроль над швидкістю за допомогою портативних вимірювачів. Чи буде від цього ефект, розбиралися експерти.

Нагадаємо, 9 липня Кабмін і Європейський інвестиційний банк підписали угоду про виділення кредиту в розмірі 75 мільйонів євро на фінансування проекту з підвищення безпеки автомобільних доріг.

Як відомо, злива в Києві пошкодила конструкцій мосту на перетині вулиць Теліги та Кирилівської. Через це внесли зміни в рух тролейбусів №№ 25, 27, 30.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: