Обвал мосту в Києві: карта проїзду для водіїв

Читать на русском

У четвер, 26 липня, в роботу тролейбусів №№ 25, 27, 30 внесли зміни через обвал після зливи конструкцій мосту на перетині вулиць Теліги та Кирилівської в Києві.

Про це повідомляє КП «Київпастранс», пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє облаштувати нову систему зливостоку на Лівобережній до кінця 2018 рокуСказано 25 липня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відзначається, що рух тролейбусів №25 закрили, але збільшили кількість одиниць рухомого складу на тролейбусному маршруті №28. Тролейбус №27 курсуватиме від станції «Київ-Волинський» до вулиці Ольжича. Рух тролейбуса №30 організували на двох ділянках: вулиця Милославська-станція «Зеніт» та вулиця Кадетський Гай-вулиця Ольжича.

«Виїзд тролейбусів Куренівського депо в напрямку житлового масиву Троєщина здійснюється через житловий масив Оболонь», – додали в «Київпастрансі».

Як повідомляє сайт Київської адміністрації, шляхопровід на перетині вулиць Кирилівської та Олени Теліги повністю закритий для руху.

Планується, що рух відновлять у другій половині дня 26 липня.

Нагадаємо, що 25 липня через зливу сталося обвалення конструкції шляхопроводу на перехресті вулиць Олени Теліги та Кирилівської.

Також у місті були затоплені підземні переходи й дороги, з перебоями працював наземний громадський транспорт.

«Слово і Діло» писало, як у Кличка пояснили, чому в Києві стався черговий потоп.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: