Справа Держінвестпроекту: 18 компаній використовували один мобільний номер

Читать на русском
В Антикорупційному бюро встановили, що 18 компаній фігурантів справи Держінвестпроекту користувалися одним номером.

У рамках розслідування кримінального провадження про розкрадання 259,2 мільйона гривень Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України детективи НАБУ перевірять інформацію за абонентським номером, яким користувалися 18 компаній, включаючи ТОВ «Боржава резорт».

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

За версією слідства, посадові особи Держінвестпроекту та Держінвесткомпаніі за попередньою змовою з посадовими особами ТОВ «ТД «Борисфен» і ТОВ «Боржава резорт» заволоділи грошовими коштами в загальній сумі 259,2 млн грн.

Під час проведення досудового розслідування детективи НАБУ отримали доступ до документів, на підставі яких виходили сертифікати електронного цифрового підпису «Боржава Резорт», ТД «Борисфен», ТОВ «Боржава Резорт Холдинг», ТОВ «Боржава Ленд», ТОВ «Боржава Девелопмент», ТОВ «Боржава СКІ», ТОВ «Грінфілд Альянс», ТОВ «Проффіт Консалтинг Груп», ТОВ «Таурус Проперті», ТОВ «Таурус Ленд», ТОВ «Таурус Інвест», ТОВ «Таурус Естейт», ТОВ «Свалява ленд», ТОВ «Думка», ТОВ «Фортуна затишок», ТОВ «Карпатія Холдинг», ТОВ «Карпатія Тур», ТОВ «Проект Фортуна». Аналізом отриманих документів встановлено, що всі зазначені фірми для ведення своєї господарської діяльності в період часу з 2013 до 2016 року використовували один номер телефону оператора ТОВ «Інтернаціональні Телекомунікації».

У Бюро просили надати доступ до документів ТОВ «Інтернаціональні Телекомунікації» за вказаним абонентським номером. Суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо, НАБУ затримало двоюрідного брата Каськіва.

Згодом суд Києва взяв його під варту.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: