Суд наклав арешт на майно двоюрідного брата Каськіва

Читать на русском
Антикорупційні правоохоронні органи домоглися арешту частини майна родича Владислава Каськіва.

Суд наклав арешт на рахунки двоюрідного брата колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва Олександра Матковського в Альфа-Банку та ПриватБанку, а також на автомобіль Porsche Cayenne 2011 року випуску й готівкові кошти.

Відповідні рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва за результатами розгляду клопотань детективів НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Матковського детективи НАБУ затримали 21 червня й повідомили йому про підозру в причетності до розкрадання 259,2 мільйона гривень Держінвестпроекту. Також Бюро провело обшук в автомобілі Porsche Cayenne, який належить Матковському. В результаті слідчих дій детективи вилучили 26 570 гривень, 2400 доларів, 200 євро та 80 турецьких лір, а також картки ПриватБанку, Альфа-Банку, Monobank і банку Austria. На вищевказані речі судом накладений арешт.

Також детективи просили суд заарештувати рахунки Матковського в Альфа-банку та ПриватБанку. Суддя клопотання задовольнив.

Окрім того, за клопотанням НАБУ, суд наклав арешт на низку нерухомості родича Каськіва, а саме: три земельні ділянки, конюшні, свинарники, телятники, корівники, гараж, кузню тощо.

Нагадаємо, НАБУ затримало двоюрідного брата Каськіва.

Пізніше суд узяв його під варту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: