НАБУ затримало двоюрідного брата Каськіва

Читать на русском
В Антикорупційному бюро повідомили про затримання родича колишнього керівника Держінвестпроекту.
Владислав Каськів

У рамках кримінального провадження про розкрадання 259,2 мільйона гривень Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України детективи НАБУ затримали двоюрідного брата колишнього голови Держінвестпроекту.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в прес-службі НАБУ.

За інформацією журналіста, йдеться про двоюрідного брата екс-голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва Олександра Матковського.

«21 червня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали восьмого учасника корупційної схеми з заволодіння 259,2 мільйона гривень, що призначалися для реалізації низки національних проектів. Цього ж дня цій особі, яка виявилася двоюрідним братом колишнього голови Держінвестпроекту, повідомлено про підозру у скоєнні злочину, кваліфікованого за частиною 3 статті 27, частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України», – зазначили в Бюро.

Також у НАБУ заявили, що повідомили про підозру рідному брату Владислава Каськіва Олександру.

«Крім того, 21 червня 2018 року про підозру в скоєнні злочину за аналогічними статтями повідомлено іншому близькому родичу екс-голови Держінвестпроекту (рідному брату). Оскільки ця особа наразі перебуває поза межами України, про підозру повідомлено в спосіб, передбачений частиною 1 статті 278 Кримінального процесуального кодексу», – додали в відомстві.

Нагадаємо, нещодавно НАБУ провело новий обшук у справі Держінвестпроекту.

Раніше детективи встановили подальший рух виведених коштів із Держінвестпроекту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: