Сотні тисяч вакцин для дітей зняли з виробництва

Читать на русском
У Китаї виявили, що сотні тисяч вакцин, призначених для дітей, є дефектними. У виробниика скасували ліцензію на вакцини проти сказу людини.

У Китаї виявили, що сотні тисяч вакцин, призначених для дітей, є дефектними. Про це повідомляє CNN із посиланням на Китайське управління з контролю за продуктами та ліками (CFDA).

Як повідомляється, CFDA почало розслідування виробництва вакцини Changchun Changsheng Biotechnology, скасувавши ліцензію на вакцини проти сказу людини, пише «Слово і Діло».

Скільки ліків закупила держава в 2016-2017 роках і що з цього отримали українціЛіки, за які держава заплатила авансом ще в 2016-2017 роках, досі не на 100 відсотків потрапили до медзакладів. До регіонів поставлено лише 37 відсотків медпрепаратів минулорічних закупівель.

Водночас відзначається, що керівників компанії взяли під варту для допиту поліцією. Багато з дефектних вакцин уже з'явилися на ринку й були передані китайським дітям у рамках обов'язкової національної програми вакцинації.

Також видання зазначає, що більшість тепер були відкликані, але наразі немає інформації про те, як вони можуть вплинути на здоров'я тих дітей, яким уже була введена вакцина.

Раніше Супрун розповіла, як українцям вберегтися від сказу.

Також «Слово і Діло» писало, чи є в Україні безкоштовні ліки.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: