Трамп пообіцяв стратити всіх наркоторговців у США

Читать на русском
Під час виступу в штаті Нью-Гемпшир президент США Дональд Трамп підняв актуальну для регіону і всієї країни проблему наркоторгівлі.

Під час виступу в штаті Нью-Гемпшир президент США Дональд Трамп підняв актуальну для регіону і всієї країни проблему наркоторгівлі.

За його словами, боротьба з цією національною бідою повинна бути посилена, а для самих наркоторговців пора вводити смертну кару, пише «Слово і Діло».

В Іспанії знешкодили міжнародну мережу наркоторговцівПоліцейські Іспанії виявили величезну партію кокаїну і ліквідували іспансько-британську організацію по торгівлі наркотиками.

«Якщо ми не будемо більш жорсткими з наркоторговцями, ми просто будемо втрачати час. Ця жорсткість включає в себе смертну кару», - заявив Трамп.

Він підкреслив, що своїми діями наркоторговці побічно вбивають тисячі людей і руйнують ще більше життів, і при цьому для них передбачено нікчемне покарання.

«Коли їх ловлять, вони отримують 30 днів в'язниці, або рік в'язниці, або штраф. А якщо ви вб'єте одну людину, то вас страчують або ви проведете залишок життя у в'язниці», - зазначив президент.

Трамп заявив, то пора закінчувати з «гарними розмовами» на тему боротьби з розповсюдженням наркотиків в країні і переходити до дій.

Слова президента були зустрінуті бурхливими оваціями.

Раніше Трамп заявляв про намір оголосити в країні надзвичайний стан у зв'язку зі зростанням випадків зловживання наркотиками.

Також Трамп пояснив необхідність будівництва стіни на кордоні з Мексикою. За його словами, американська влада сподівається за допомогою огорожі зупинити наркотрафік і приплив мігрантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: