Редколегія на UMN: Рада відклала на осінь ЦВК, кулуари без журналістів та вибори

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом Катериною Пітєніною («Слово і Діло»), Айдером Муждабаєвим, («ATR») та Тетяною Ніколаєнко («The Insider»).

Цього тижня журналісти підбиватимуть підсумки політичного сезону. Перед канікулами Верховна Рада так і не оновила склад ЦВК, почала вирішувати проблему з «євробляхами» та мало не закрила журналістам доступ до кулуарів. Все це – передвісники виборів. Також говоритимуть про четвертий день народження Сенцова за гратами та ЧС з футболу.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 13 ЛИПНЯUMN

Ведучій «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Катерина Пітєніна («Слово і Діло»), Айдер Муждабаєв («ATR») та Тетяна Ніколаєнко («The Insider») говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, як працювала Верховна Рада перед канікулами. Про підсумки роботи парламенту читайте в нашому матеріалі «Прокрастинація в Раді: які питання нардепи не змогли вирішити під час VIII сесії».

Незважаючи те, що БПП відкликав одну кандидатуру зі складу ЦВК, Рада відклала питання оновлення виборчої комісії на осінь.

Не вирішеним залишилось питання, чи дійсно ЗМІ перестануть пускати в кулуари Ради. В чому проблема та як вирішити конфлікт, читайте думку експерта.

Між тим, у мережі з'явилося відео, на якому вперше за два роки можна побачити українського політв'язня Олега Сенцова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: