Комітет ВР розгляне обмеження доступу ЗМІ

Читать на русском
У середу, 11 липня, комітет з питань свободи словами розгляне питання акредитації журналістів у ВР, а також питання обмеження доступу ЗМІ до кулуарів.

У середу, 11 липня, комітет з питань свободи словами розгляне питання акредитації журналістів у Верховній Раді, а також питання обмеження доступу ЗМІ до кулуарів.

Про це заявила перша заступниця голови комітету Верховної ради України з питань свободи слова та інформаційної політики, народний депутат Ольга Червакова, пише «Слово і Діло».

ЗМІ розповіли деталі висновку КДКП у справі ХолодницькогоОдин із членів комісії прокурорів пропонує дати догану головному антикорупційному прокурору.

«Ми як комітет із питань свободи слова та інформаційної політики будемо завтра розглядати це питання. Я думаю, що ми будемо рекомендувати спікеру Андрію Парубію при підписанні або непідписанні цього рішення врахувати думку журналістів. Я думаю, що зараз від позиції журналістів залежатиме, яке рішення ухвалить спікер», – повідомила Червакова.

За її словами, рішення регламентного комітету має лише рекомендаційний статус.

Нагадаємо, комітет із питань регламенту та організації роботи Верховної Ради пропонує закрити кулуари ВР для журналістів. Так, у комітеті ініціюють закриття першого й другого поверхів кулуарів для представників ЗМІ, а натомість пропонують створити прес-центр на третьому поверсі кулуарів Ради й розмістити там місця для роботи журналістів.

Раніше ЗМІ писали, що Порошенко на саміті НАТО сидітиме біля Трампа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: