У Києві чоловік поранив журналістку з травматичної зброї

Читать на русском
У Києві, біля столичного вокзалу, чоловік вистрілив із травматичної зброї і поранив журналістку каналу СТБ Євгенію Мотрич.

У Києві, біля столичного вокзалу, чоловік вистрілив із травматичної зброї і поранив журналістку каналу СТБ Євгенію Мотрич.

Про це повідомив чоловік журналістки Тарас Семенюк, передає Громадське, пише «Слово і Діло». Подія трапилася 6 липня увечері.

«Вона сильно не постраждала, ми піднімалися до вокзалу, йшли на поїзд. І поруч сиділи троє чоловіків і один із них витягнув пістолет, вистрілив у землю, коли поруч йшла дружина з маленькою дитиною. І куля зрикошетила і потрапила їй в живіт», - повідомив Семенюк.

Чоловік журналістки пояснив, що зловмисник стріляв із травматичної зброї. За його словами, він відкрив стрілянину раптово, не було ніякого конфлікту.

«Можливо, він хотів налякати співрозмовників, можливо хотів похвалитися», - зазначив Семенюк.

Він додав, що його дружина зараз знаходиться в шоковому стані, адже під час інциденту на руках у неї була дитина. За словами Семенюка, стрілка затримали, ним виявився працівник підприємства «Укренерго». Поліція оперативно прибула на місце, додав чоловік журналістки.

Журналісти намагалися зв'язатися з поліцією для з'ясування деталей інциденту, однак правоохоронці не відповіли на дзвінки.

Раніше в ДТП загинула відома журналістка і радіоведуча.

Також нагадаємо, що український журналіст в полоні бойовиків оголосив голодування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: