Правоохоронці проводять обшуки в квартирі лідера C14

Читать на русском
У Борисполі проходять обшуки в квартирі координатора організації С14 Сергія Мазура. Про це повідомляється в телеграм-каналі руху.

У вівторок, 10 липня, в Борисполі проходять обшуки в квартирі координатора організації С14 Сергія Мазура.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється в телеграм-каналі руху.

Поліцейські проведуть заходи щодо захисту циганПравоохоронці проведуть комплекс превентивних профілактичних заходів з метою недопущення в майбутньому фактів нападу на осіб циганської національності.

«Увага! На вулиці Момота (Горького), 52, менти вломилися силою до квартири Сергія Мазура. Проводять обшук! Депутати вже прибувають, у кого є можливість, летіть сюди», – йдеться в повідомленні.

На фотографіях, оприлюднених С14, видно, що в квартирі одного з лідерів української націоналістичної організації присутні книги відомих російських письменників. Зокрема, в бібліотеці радикала є твори Олександра Пушкіна та Максима Горького, пише «Страна.ua».

Імовірно, обшук проводить поліція у справі про спалення табору ромів у Києві, повідомив на своїй сторінці лідер організації «Традиція і порядок» Богдан Ходаковський.

Прихильники С14 вважають обшук незаконним, а справу ромів – лише приводом.

Нагадаємо, табір ромів на Лисій горі в Києві спалили понад два місяці тому, наприкінці квітня.

Сергій Мазур не приховував причетності до цього своєї організації. Прихильники С14 називали свої дії «прибиранням паркових зон від звалищ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: