У Києві роми залишили свій табір біля метро «Святошин»

Читать на русском
У Києві близько 50 ромів з'їхали з тимчасового поселення на проспекті Академіка Палладіна Святошинського району.

У Києві близько 50 ромів з'їхали з тимчасового поселення на проспекті Академіка Палладіна Святошинського району.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції, передає «Слово і Діло».

У Києві активісти розігнали табір ромів: реакція соцмережНа Лисій горі в Києві розігнали табір ромів, поліція порушила дві кримінальні справи. Що про це думають у соцмережах – в огляді Слова і Діла.

Відзначено, що порушень і конфліктів не зафіксовано.

Згідно з інформацією, вчора, 6 червня, до чергової частини надійшло повідомлення про те, що за автозаправкою в лісопосадці люди, які там незаконно поселилися на зауваження не реагують і кидають камені. На місце події приїхали поліцейські, але адміністратор заправки заявив, що ніяких конфліктів не було.

Сьогодні, 7 червня, поліцейські знову отримали повідомлення від жителів тимчасового поселення про те, що їм загрожує небезпека.

«На місце події прибули співробітники Святошинського управління поліції, виявили там стихійне поселення, в якому проживали близько 50 осіб. Представники поселення попросили забезпечити правопорядок, поки вони зберуть свої речі і поїдуть додому. Тому, коли на місце приїхали близько 50 активістів, поліція не допустила ніяких порушень і конфліктів. В даний час жителі покинули тимчасове поселення, зате лісівники спільно з співробітниками національного парку розбирають тимчасові споруди і наводять там порядок», - йдеться в повідомленні.

Раніше невідомі зі зброєю напали на табір ромів в Тернополі.

Також відзначимо, що табір ромів спалили у Львові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: