Cуд арештував нових підозрюваних у нападі на ромів у Львові

Читать на русском
Суд обрав для 20-річного організатора  та ще п’ятьох неповнолітніх, причетних до нападу на табір ромів, міру запобіжного заходу.

Пустомитівський суд обрав для 20-річного організатора та ще п’ятьох неповнолітніх, причетних до нападу на табір ромів, міру запобіжного заходу – тримання під вартою на шістдесят діб без права внесення застави.

Як пише «Слово і Діло», про це УП повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Львівська поліція взяла під охорону табір ромівЛьвівська поліція взяла під охорону табір ромів, на який в ніч на 24 червня напали озброєні молодики.

Один із підозрюваних – 17-річний Ярослав із села Наварії на Львівщині, передає «Громадське радіо».

Нещодавно закінчив військовий ліцей імені героїв Крут, здав ЗНО, планував вступати в університет і водночас працював на будівництві у Львові.

Його мати стверджує, що хлопець не міг напасти на табір, бо гуляв з друзями біля одного із супермаркетів в мікрорайоні Наукова. Жінка заявляє, що боїться залишати хлопця у відділку, бо помітила у нього рани на голові.

25 червня той самий суд обрав для двох неповнолітніх львів’ян віком 16 та 17 років, причетних до нападу на табір, ту ж міру запобіжного заходу.

Напад на табір ромів на околиці Львова стався пізно ввечері 23 червня: внаслідок нападу одна особа загинула, четверо отримали травми.

У нападі на ромський табір підозрюють учасників угрупування «Твереза і зла молодь» – це незареєстроване угруповання, яке використовує символіку ультраправої організації Misanthropic Division.

За підозрою у нападі затримали 8 осіб, більшості з них 16-18 років. Їм оголошено підозру в хуліганстві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: