Цукерберг про безпеку Facebook: робота на кілька років

Читать на русском
Вирішити проблеми з безпекою даних в Facebook не вийде за кілька місяців, заявив засновник соцмережі Facebook Марк Цукерберг.

Вирішити проблеми з безпекою даних в Facebook не вийде за кілька місяців, заявив засновник соцмережі Facebook Марк Цукерберг.

За його словами, над забезпеченням безпеки інформації в компанії працюють близько 14 тис. осіб, проте навіть їм знадобиться кілька років для вирішення цього завдання, передає «Слово і Діло».

Витік даних у Facebook: Цукерберг визнав провинуЗасновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг визнав, що компанія Cambridge Analytica, яка працювала над кампанією президента США Дональда Трампа, виявила вразливість у захисті соцмережі і некоректно скористалася особистими даними користувачів.

«Я хотів би, щоб ми це подолали, але це триватиме кілька років ... Хотів би я сказати, що ми вирішимо всі ці проблеми через три або шість місяців, але реальність в тому, що рішення деяких з цих питань триватиме довший період часу» , - сказав Цукерберг в інтерв'ю виданню Vox.

Щоб вирішити проблему якомога швидше, компанія планує розширити штат до 20 тис. осіб вже цього року.

Facebook фігурує в скандалі з масштабним витоком даних, коли британська фірма Cambridge Analytica незаконно отримала дані 50 млн користувачів під час співпраці з президентом США Дональдом Трампом під час передвиборної кампанії.

Як відомо, Цукерберг погодився дати свідчення перед Конгресом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: