Редколегія на UMN: журналіст Гнап іде в політику, а режисер Сенцов продовжує голодування

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом Сергієм Івановим, («Право на владу»), Айдером Муждабаєвим, («ATR»), Владиславом Красінським, («Insider»).

Говоритимуть про Сенцова, який продовжує голодування, в той час, як український омбудсмен безрезультатно намагається потрапити до колонії, де він перебуває. Одним з ньюзмейкерів тижня став журналіст Гнап, який вирішив піти в політику. Отже журналісти обговорять шанси колеги. Одному з лідерів президентських рейтингів Анатолію Гриценко пригадали, як він ще в 2010 році – за 4 роки до початку російської агресії закликав розвивати Сили спеціальних операцій та кіберподрозділи в ЗСУ.

Ведучій «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Сергій Іванов, («Право на владу»), Айдер Муждабаєв, («ATR»), Владислав Красінський, («Insider») говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, що ще один в'язень Кремля оголосив голодування. Українського омбудсмена Денісову не пустили в колонію до Сенцова. Уповноважена з прав людини в РФ Москалькова проїхала повз неї на кортежі, навіть не зупинившись і заявила, що стан українського режисера в цілому задовільний, але в зв'язку з його голодуванням залишаються побоювання.

Як відреагували соцмережі на заяву журналіста Гнапа про те, що він іде в політику, читайте тут.

Про те, чим зазвичай закінчуються намагання журналістів перетворитися на професійних політиків – в колонці Леоніда Швеця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: