Гройсман повідомив, коли буде помітний результат медреформи

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяє, що результат від медичної реформи можна буде побачити через 2-3 роки.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяє, що результат від медичної реформи можна буде побачити через 2-3 роки.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню «Обозреватель», передає «Слово і Діло».

Чому хочуть звільнити Супрун та чи є ризик зриву медреформи?Комітет ВР рекомендував Кабінету міністрів звільнити Уляну Супрун із посади виконувачки обов'язків міністра охорони здоров'я. Чи будуть кадрові зміни в МОЗ, міркували експерти.

«Через 2-3 роки ви побачите результат, але для цього потрібно бути послідовними. Не можна кидатися з одного боку в інший», - сказав він.

Також Гройсман вважає в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун людиною, здатною ламати схеми, які десятиліттями існували в медичній сфері.

«Медицина не знала змін із минулого століття. Її довели до розрухи. Уляна Супрун розпочала реформу, щоб це змінити. Вона - волонтер, яка приїхала сюди працювати. У неї непростий характер, але вона здатна ламати схеми, які сформувалися в цій сфері», - зазначив прем'єр-міністр.

У той же час він розповів, що існують спроби поставити нового міністра, щоб через нього впровадити нові корупційні схеми.

«Зараз є спроби нав'язати« свого »міністра, через нього впровадити нові корупційні схеми - і знову все по колу. А я хочу змінити систему охорони здоров'я», - зазначив Гройсман.

Раніше з'ясувалося, скільки українців підписали договір з сімейними лікарями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: