Німеччина подарує Донбасу чотири медичних авто

Читать на русском
Лікарням Попасної, Світлодарська, Торецькому і Авдіївки будуть безкоштовно передані санітарні автомобілі.

Лікарням Попасної, Світлодарська, Торецькому і Авдіївки будуть безкоштовно передані санітарні автомобілі.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 15 травня, УНІАН повідомили в Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

Відновлення Донбасу за підтримки ЄС: у чому головна прогалина?Президент виступив з ініціативою, щоб країни ЄС взяли шефство над містами Донбасу. Оцінили пропозицію щодо відновлення Донбасу фахівці.

Зазначається, що про передачу чотирьох санітарних автомобілів для лікарень уздовж контактної лінії буде оголошено на прес-конференції Діємо разом: партнерство і діалог, яка відбудеться 17 травня.

У конференції візьмуть участь перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів, парламентський статс-секретар Марія Флаксбарт і посол Німеччини Ернст Райхель.

«Придбання цих автомобілів і засобів невідкладної медичної допомоги є продовженням нашої великої активної діяльності в Україні», - сказала Флаксбарт, яка здійснить свою першу офіційну поїздку до Києва.

«За допомогою цих автомобілів можна буде транспортувати поранених і хворих у краще обладнані лікарні для подальшого лікування. Таким чином будуть врятовані життя людей», - сказала вона.

На конференції близько 400 експертів обміняються думками щодо досвіду та перспектив співпраці.

Раніше Порошенко запропонував країнам ЄС взяти шефство над містами Донбасу.

Нагадаємо, що USAID дасть $125 млн на розвиток економіки Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: