НАБУ перевірить рух коштів на рахунках Пімахової та інших фігурантів

Читать на русском
В Антикорупційному бюро хочуть пильно вивчити рух коштів на рахунках фігурантів справи про видачу посвідок на проживання іноземцям.
Діна Пімаховафото: «Слово і Діло»

У рамках розслідування кримінального провадження про можливе отримання неправомірної вигоди колишньою першою заступницею голови Державної міграційної служби Діною Пімаховою детективи НАБУ вивчать руху коштів на її банківських рахунках та рахунках інших фігурантів.

Доступ до виписок про рух коштів надав суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Під час досудового розслідування було встановлено, що Пімахова користується 7 картками ПриватБанку. Також залучена нею спільниця в цій справі користується двома картками ПБ, а ще один учасник схеми, директор ТОВ «Лігал Профсервіс», Кирило Назаров користується однією карткою Привату.

У зв'язку з цим детективи НАБУ просили суд надати тимчасовий доступ до документів ПБ, а саме: інформації та документів на всіх банківських рахунках на ім'я вищевказаних осіб з моменту їх відкриття, в тому числі закритих рахунків, у період із 2016 року до дня винесення рішення; відомостей про рух грошових коштів; банківських операцій, проведених на користь чи за дорученням клієнтів; укладених ними угод про фінансово-економічний стан клієнтів тощо.

Суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо, НАБУ проводило обшуки в кабінеті Пімахової.

Раніше Бюро також обшукувало квартиру екс-чиновниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: