Комітет ВР розгляне подання на Пономарьова в четвер

Читать на русском
Комітет ВР зможе в четвер розглянути подання генпрокурора про зняття недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності Олександра Пономарьова.

Комітет Верховної ради з питань регламенту зможе в четвер розглянути подання генерального прокурора Юрія Луценка про надання згоди на зняття недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з депутатської групи «Воля народу» Олександра Пономарьова.

Як пише «Слово і Діло», про це «РБК-Україна» розповів перший заступник голови профільного комітету з питань регламенту та організації роботи ВР, депутат від фракції «Народного фронту» Павло Пинзеник.

Їхня недоторканність під загрозою: як працюють нардепи Дунаєв і ПономарьовГенпрокурор Юрій Луценко вніс до Ради подання на нардепів Сергія Дунаєва та Олександра Пономарьова.

«Комітет зможе розглянути подання на Пономарьова в четвер», – повідомив Пинзеник.

За його словами, комітет поки зможе розглянути подання лише на одного народного депутата.

Нагадаємо, 18 травня генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з депутатської групи «Воля народу» Олександра Пономарьова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: