Луценко підписав подання на притягнення Пономарьова до відповідальності

Читать на русском
Луценко підписав подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата  Олександра Пономарьова.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України з депутатської групи «Воля народу» Олександра Пономарьова.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

Податкові канікули для бізнесу: за три роки депутат Пономарьов не подав жодного законопроектуМажоритарник із Запорізької області, схоже, забув про свою передвиборчу обіцянку запровадити податкові канікули для малого й середнього бізнесу.

Сарган нагадала, що Пономарьов у Верховній раді перешкоджав роботі журналістів інтернет-видань «Цензор.НЕТ» і «Каменярі-інфо». Так, своїми умисними діями Пономарьов скоїв кримінальний злочин, передбачений ч. 1 ст. 171 КК України (незаконне вилучення зібраних журналістом матеріалів і технічних засобів, якими він користується в зв’язку зі своєю професійною діяльністю, а також умисне перешкоджання здійсненню журналістом законної професійної діяльності).

Зазначено, що кримінальне провадження розслідується Київською місцевою прокуратурою №8. Подання вже зареєстроване в апараті Верховної ради України.

Нагадаємо, Пономарьов є одним із депутатів, яких не пустять до ЄС.

Також «Слово і Діло» склало список найменш публічних депутатів Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: