Північна Корея все ще відкрита для переговорів зі США

Читать на русском
У Міністерстві закордонних справ Північної Кореї заявили про готовність до відкритих переговорів з американським урядом.
Кім Ке Гван

Корейська народно-демократична республіка досі відкрита до переговорів зі Сполученими Штатами Америки і готова провести їх у будь-який час.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Північної Кореєю Кім Ке Гван, повідомляє південнокорейське агентство Yonhap, передає «Слово і Діло».

«Ми висловлюємо нашу готовність сісти за стіл переговорів з США і вирішувати питання в будь-який час і в будь-якому форматі», – цитує агентство заяву Кім КеГвана.

Чиновник сказав, що рішення США скасувати майбутні переговори показує, наскільки серйозною залишається ворожнеча між КНДР і США. На його думку, така ситуація підкреслює нагальну необхідність проведення саміту між лідерами двох країн.

«Наше прагнення зробити все можливе для спокою і стабільності у всьому світі і на Корейському півострові залишається незмінним, і ми відкриті для того, щоб дати час і можливість США (переглянути своє рішення – ред.)», – сказав Кім Ке Гван.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп скасував зустріч з лідером КНДР.

Раніше у США розповіли, чому глава держави скасував саміт з Кім Чен Ином.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: