Фінал Ліги чемпіонів: скільки уболівальників приїде до Києва

Читать на русском
У Національній поліції розповіли, скільки вболівальників приїде до Києва на фінал Ліги чемпіонів.

У Національній поліції розповіли, скільки вболівальників приїде до Києва на фінал Ліги чемпіонів.

Як пише «Слово і Діло», про це розповів начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Фінал ЛЧ на найвищому рівні та ремонт доріг: що політики мають зробити в травніСлово і Діло аналізувало, за виконанням яких обіцянок політиків нам потрібно простежити в травні.

«Вже відомо, що НСК «Олімпійський» буде повністю заповнений. Це не менш ніж 60 тисяч. Напевно, ще 10-15 тисяч будуть без квитків на сам матч, але вони також приїдуть взяти участь у цьому футбольному святі. Також будуть і українці, зокрема й із інших міст», – повідомив він.

За словами Крищенка, найбільше іноземних уболівальників очікується з Англії та Іспанії, оскільки на них виділялася окрема квота – по 17 тисяч квитків.

Крищенко також додав, що українські прикордонники заздалегідь отримують списки офіційних делегацій, списки на авіарейси й обробляють їх на предмет небажаних осіб, яким міг бути заборонений в'їзд в Україну.

Нагадаємо, Україна зробить усе можливе, щоб футбольні вболівальники потрапили на фінал Ліги чемпіонів у Києві. Вони перетинатимуть український кордон за спрощеною схемою.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться в Києві 26 травня на НСК «Олімпійський». За трофей змагатимуться мадридський «Реал» та «Ліверпуль». Початок гри о 21:45 (за Києвом).

Як писало «Слово і Діло», Павелко провалив обіцянку про те, що на фінал ЛЧ не витратять жодної гривні з держбюджету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: