Двох іракців позбавили українського громадянства через розслідування НАБУ

Читать на русском
Міграційна служба скасувала видачу українських паспортів двом вихідцям із Близького Сходу через розслідування Антикорупційного бюро.

Державна міграційна служба України у Київській області скасувала рішення про оформлення набуття громадянства України двома вихідцями з Іраку завдяки матеріалам розслідування детективів НАБУ в сфері міграційної політики.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в прес-службі Бюро.

«На підставі матеріалів, зібраних детективами НАБУ в рамках розслідування однієї з епізодів корупції в сфері міграційної політики, ДМС у Київській області скасувала рішення про оформлення набуття громадянства України двома особами – вихідцями з Республіки Ірак. Видані їм паспорти внесено до бази недійсних документів», – зазначили у відомстві.

За інформацією Бюро, відповідне рішення ДМС ухвалила за підсумками службового розслідування, яке було розпочато у відповідь на подання НАБУ. У НАБУ додали, що в поданні йшлося про те, що детективи в ході розслідування корупційних схем у сфері міграційної політики встановили факти отримання громадянства України на підставі підроблених документів.

Нагадаємо, журналіст «Слова і Діла» з'ясував деталі справи затриманого НАБУ співробітника СБУ.

Раніше також стала відома посада затриманого працівника спецслужби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: