У Закарпатській області чоловіки кидали каміння в прикордонників

Читать на русском
Для припинення провокації й з метою затримання зловмисників прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору.

У Закарпатській області прикордонний наряд близько 2 години ночі під час патрулювання річкової ділянки кордону поблизу населеного пункту Вилок за допомогою приладу нічного бачення помітив рух осіб у напрямку кордону.

Про це повідомила прес-служба ДПСУ, передає «Слово і Діло».

Військовослужбовці негайно почали переслідування передбачуваних правопорушників, на що ті відреагували нецензурною лайкою, киданням каміння в правоохоронців. Один камінь влучив у прикордонника.

Для припинення провокації та з метою затримання зловмисників прикордонники здійснили декілька попереджувальних пострілів вгору. Після цього правопорушники вдалися до втечі та сховалися в одному з приватних будинків.

Групою реагування було організоване спостереження за цим приватним будинком і викликані до місця події працівники поліції, які й затримали нападників.

ДПСУ поінформувала поліцію про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 342 КК «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві».

Нагадаємо, в Донецькій області штрафували мітингувальників за георгіївські стрічки.

Також відзначимо, що на Донбасі затримали вбивцю, який намагався втекти до «ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: