На Донбасі затримали вбивцю, який намагався втекти до «ДНР»

Читать на русском
Прикордонники затримали в Донецькій області підозрюваного у вбивстві жителя Запорізької області, який намагався втекти на окуповану територію.

Прикордонники затримали в Донецькій області підозрюваного у вбивстві жителя Запорізької області, який намагався втекти на окуповану територію.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України в неділю, 13 травня.

СБУ затримала в Херсоні «гвардійця ДНР»У Херсоні на одній із вулиць затримали сепаратиста ДНР, що входив до так званої «республіканської гвардії».

«9 травня 45-річний житель Запорізької області разом зі своєю кумою і знайомим вживали алкоголь. Під час побутової сварки чоловік завдав потерпілому численні колото-різані рани. На ранок, помітивши, що поранений помер, нападник разом із родичкою зникли. Доїхавши до Харкова, втікачі дізналися, що їх розшукує поліція, тому жінка злякалася і вирішила повернутися додому», - розповіли в поліції.

Відзначається, що підозрюваний поїхав на автобусі в Курахове, а звідти пішки планував потрапити на окуповану територію. Прикордонники затримали чоловіка біля селища Тарамчук. Він ішов в обхід блокпостів у напрямку Березового Донецької області.

Чоловіка передадуть правоохоронцям Запорізької області.

Раніше в Берегово Закарпатської області поліція затримала чоловіків, які кілька місяців тому побили машини з угорськими номерами.

Нагадаємо, Україна посилила кордон на західному напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: