На Хрещатику на час фіналу Ліги чемпіонів відкриють фан-зону

Читать на русском
У Києві на період із 24 до 27 травня буде перекрита ділянка вулиці Хрещатик – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Архітектора Городецького.

У Києві на період із 24 до 27 травня буде перекрита ділянка вулиці Хрещатик – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Архітектора Городецького.

Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА в Facebook, пише «Слово і Діло».

Чи зможе Європа бойкотувати Чемпіонат світу з футболу в РФ?Британська та іспанська влада оголосила дипломатичний бойкот ЧС-2018 через отруєння екс-шпигуна РФ Сергія Скрипаля. Данія також долучилася. Про перспективи бойкоту ЧС-2018 розповіли експерти.

Як повідомляється, на зазначеній території буде обладнана фан-зона для глядачів фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться 26 травня на НСК «Олімпійський». Також представники КМДА повідомляють, що навколо НСК буде організований пішохідний транспортний периметр.

Крім того, в місті запустять три додаткові автобусні маршрути, які курсуватимуть від аеропорту «Бориспіль». Кінцеві зупинки, повідомляють в адміністрації, будуть на станціях метро «Бориспільська», «Палац Україна» та в парку імені Тараса Шевченка. Всі маршрути, уточнюють у департаменті, були розроблені з урахуванням прогнозованого пасажиропотоку гостей міста.

Раніше з'ясувалося, хто представить Київ на жеребкуванніпівфіналу Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, Віталій Кличко сподівається, що столицю України відвідають понад 100 тисяч туристів, які приїдуть саме на фінал головного європейського футбольного турніру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: