У Маріуполі футбольні фани влаштували бійку з поліцією

Читать на русском
У неділю, 1 квітня, в Маріуполі на стадіоні ім. Бойка під час футбольного матчу між Маріуполем і Динамо сталися сутички між уболівальниками та правоохоронцями.

У неділю, 1 квітня, в Маріуполі на стадіоні ім. Бойка під час футбольного матчу між Маріуполем і Динамо сталися сутички між уболівальниками та правоохоронцями.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє кореспондент місцевого сайту 0629 з місця подій.

Порошенко закликав до бойкоту ЧС з футболу в РосіїПрезидент України Петро Порошенко закликав Захід посилити санкції проти Росії і бойкотувати чемпіонат світу з футболу, який пройде в РФ з 14 червня до 15 липня.

Кореспондент телеканалу 112 Україна уточнює, що поліція заборонила залишати сектори під час перерви між таймами. Кілька уболівальників все одно залишили свої місця, попри попередження, що зайти назад вони не зможуть.

Коли поліція відмовилася впустити їх назад в сектор, почалася сварка. Решта вболівальників, ймовірно, вирішили допомогти своїм товаришам, почали вибігати зі свого сектора і перелазити через огородження.

У результаті зав'язалася бійка з правоохоронцями, під час якої вболівальники використовували піротехніку і кидали в поліцейських каміння.

За даними кореспондента 112 Україна, один учаників бійки постраждав. Ще кілька були затримані, проте поліція обіцяє відпустити їх, як тільки будуть встановлені всі обставини події.

Зазначимо, матч закінчився з рахунком 3:2 на користь Динамо. На трибунах був присутній президента України Петро Порошенко.

Нагадаємо, голова держави 1 квітня прибув до Маріуполя з робочим візитом, під час якого зустрівся з військовослужбовцями 79 десантно-штурмової бригади та бійцями Нацгвардії, які воюють на Донбасі, і передав великодні кошики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: