Розенко виступив за скасування нових правил надання субсидій

Читать на русском
Павло Розенко виступає за скасування або істотне коригування нових правил надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко виступає за скасування або істотне коригування нових правил надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив у коментарі «РБК-Україна».

Зміни в нарахуванні субсидійНові правила нарахування субсидій позбавляють нарахувань тих, хто має нову машину чи квартиру, площа якої перевищує 120 квадратних метрів.

«Те, що це вдарить по людях, – факт. Крім ускладнення доступу до системи субсидій, істотно скорочені норми за розрахунками субсидій, що торкнеться понад 60% людей. Саме тому я голосував проти цих змін», – повідомив Розенко.

Він додав, що зміни до програми надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг необхідно скасувати або істотно відкоригувати.

«Тому я буду домагатися скасування зазначеного рішення уряду або щонайменше істотного його коригування», – заявив Розенко.

Нагадаємо, наприкінці квітня Кабмін змінив правила оформлення житлових субсидій.

Пільги на оплату комунальних послуг можуть урізати або зовсім позбавити громадян, які приховують свої реальні доходи й надають недостовірну інформацію про склад сім'ї.

У зоні ризику опинилися безробітні українці, трудові мігранти, власники великої за площею нерухомості та автомобілів, термін випуску яких не перевищує п'ять років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: