Справа Єфремова: суд відмовився допитувати Парубія

Читать на русском
Суд у справі Олександра Єфремова не дозволив допитати голову ВР Андрія Парубія через відеоконференцією та викликав його повторно.

Суд у справі екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова не дозволив допитати голову Верховної Ради Андрія Парубія через відеоконференцією й викликав його повторно.

Відповідне рішення в понеділок ухвалила колегія суддів Старобільського районного суду Луганської області на чолі із суддею Олександром Пелихом, пише «Слово і Діло».

Швейцарія розсекретила рахунки Єфремова - ЗМІНа пов'язані з екс-регіоналом Олександром Єфремовим рахунки у Швейцарії з 2006 року надійшли 33 мільйони швейцарських франків.

Допит Парубія планувався на 25 квітня, однак він тоді до суду не з'явився й просив допитати його через відеоконференцію.

Прокуратура звернулася до суду із відповідним клопотанням про допит у режимі відеоконференції, посилаючись на те, що Парубій не може прибути до суду «в зв’язку з необхідністю виконання функцій голови Верховної Ради».

«На думку колегії, клопотання свідка щодо неможливості його прибуття до суду в зв’язку з щільним робочим графіком голови Верховної Ради України та клопотання щодо його допиту в режимі відеоконференції не є … підставою для його допиту як свідка в режимі відеоконференції», – вирішив суд.

Водночас суд викликав Парубія на 10 годину 31 травня.

Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. 1 серпня Єфремова взяли під варту.

Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни, Єфремова підозрюють у прямій підтримці злочинної організації «ЛНР».

Екс-депутату продовжили арешт до 24 червня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: