Суд продовжив арешт Єфремову

Читать на русском
Суд утримання під вартою екс-главі фракції Партії регіонів Олександру Єфремову. Наступне засідання відбудеться 15 січня.

Старобільський районний суд Луганської області продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою екс-голові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову, обвинуваченого у сепаратизмі, до 12 березня.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив головуючий суддя Олександр Пелих, передає УНН.

ФБР знайшло мільйонні рахунки Єфремова за кордономФедеральне бюро розслідувань США передало ГПУ інформацію про те, що екс-глава «Партії регіонів» Олександр Єфремов вивів кілька мільйонів доларів на рахунки підконтрольних йому компаній, зареєстрованих за кордоном.

«Продовжити Єфремову Олександру Сергійовичу строк тримання під вартою до 12 березня 2018 року включно», — оголосив рішення суддя.

Також суддя повідомив учасникам процесу, що наступне судове засідання відбудеться о 10 годині 15 січня, на якому заплановано допит свідків. Він додав, що на початку засідання суд заслухає клопотання адвокатів Єфремова про скасування запобіжного заходу.

Як повідомлялося, Старобільський районний суд Луганської області розглядає кримінальне провадження за обвинуваченням Єфремова у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.110, ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 3 ст. 27, ст. 341, ч. 5 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: