Справа Єфремова: кого допитав суд

Читать на русском
Старобільський районний суд Луганської області у справі колишнього народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова 21 грудня допитав колишнього заступника голови СБУ.

Старобільський районний суд Луганської області у справі колишнього народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова 21 грудня допитав колишнього заступника голови Служби безпеки України як свідка.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє «Радіо Свобода».

Серед іншого, свідок повідомив про обставини діяльності благодійного фонду на Луганщині, кошти якого використовувалися для дестабілізації ситуації в регіоні.

За даними прокуратури, до створення й діяльності цього фонду були причетні окремі депутати Луганської облради від Партії регіонів та керівники правоохоронних органів області. У прокуратурі не уточнили прізвище екс-заступника голови СБУ.

Нагадаємо, Єфремова, зокрема, підозрюють у створенні «ЛНР», її фінансуванні, державній зраді, сепаратизмі, та пособництві в захопленні адміністративних будівель.

Екс-регіонала також підозрюють у керуванні незаконним голосуванням у Верховній Раді 16 січня 2014 року за так звані «диктаторські закони», а також у завданні збитків державі (його компанії вигравали тендери за завищеними цінами в державного «Луганськвугілля»).

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: