Німецькі екологи звернулися до суду за забороною для «Північного потоку - 2»

Читать на русском
Німецьке об'єднання екологів Nabu запитало у Верховному адміністративному суді Грайфсвальда проміжну постанову проти спорудження газопроводу Північний потік - 2.

Німецьке об'єднання екологів Nabu запитало у Верховному адміністративному суді Грайфсвальда проміжну постанову, яка дасть можливість розглянути позов проти спорудження газопроводу «Північний потік - 2» у Грайфсвальдській затоці.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Deutsche Welle.

Як на «Північний потік-2» реагують у «Нафтогазі» та яких заходів вживають?Польща завела кримінальне провадження через Північний потік-2. Тим часом Німеччина розпочала будівельні роботи. Чи роблять щось в Україні з цього приводу, розповіли експерти.

Як повідомляється, Nabu звернулося до суду ще в лютому з проханням винести окрему ухвалу проти дозволу на будівництво «Північного потоку - 2». Глава об'єднання Лайф Міллер повідомив, що компанія Nord Stream 2, що займається будівництвом газопроводу, намагається «поставити екологів перед доконаним фактом» і ігнорує загрозу екосистемі затоки, про яку заявляє Nabu.

Представники організації наполягають на тому, що газопровід «завдасть непоправної шкоди крихкій екосистемі», і, крім того, абсолютно зайвий - попит на російський газ в Європі не настільки високий, щоб будувати ще один газопровід, впевнені в Nabu.

Нагадаємо, Польща завела кримінальне провадження через «Північний потік-2».

Раніше Німеччина почала будувати відрізок «Північного потоку-2».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: