Районну лікарню Старокостянтинова не утеплили в 2017 році, як обіцяв Бондар

Читать на русском

Народний депутат України Віктор Бондар провалив обіцянку про те, що в 2017 році в терапевтичному відділенні центральної районної лікарні міста Старокостянтинова буде проведена енергомодернізація. Зокрема, будуть встановлені нові вікна, утеплені стіни, проведений ремонт даху, а також будуть зроблені внутрішні ремонтні роботи.

Таку обіцянку він дав 13 грудня 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

Віктор БондарНародний депутат України

«84 вікна будуть замінені й двері повністю в терапевтичному відділенні. До цього місцева влада профінансувала 50 вікон, зараз зроблять ще 84. Ми, по суті, повністю закриємо заміну вікон у терапевтичному відділенні. Це перший крок з енергозаощадження та економії коштів. Наступний крок – ми щойно говорили з головами райради та райадміністрації, що зробимо проект утеплення стін, і плюс новий абсолютно дах, щоб уже завепшити історію з енергозаощадженням. Ну, а далі перейти до внутрішніх робіт», – заявив Бондар.

Частково ремонтні роботи в лікарні були проведені. У Старокостянтинівській райдержадміністрації на запит «Слова і Діла» повідомили, що в медустанові були замінені вікна та двері, а також встановлені енергоощадні лампи та світильники.

Але нардеп Віктор Бондар пообіцяв також утеплити стіни й зробити ремонт даху в терапевтичному відділенні цієї райлікарні. Оскільки про ремонт даху й стін у райадміністрації не згадали, то ці роботи не були виконані. Тому обіцянка Бондаря отримує статус «не виконано».

Сам народний депутат ігнорує всі запити на отримання публічної інформації та не контактує з редакцією щодо статусу своїх обіцянок.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Віктор Бондар дав 75 обіцянок, з яких 9 виконав, а 37 – провалив.

Що Віктор Бондар та інші мажоритарники Хмельницької області обіцяли зробити у сфері освіти – на інфографіці.

Також «Слово і Діло» давало рейтинг відповідальності мажоритарників Хмельницької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: