Народний депутат Бондар займається енергомодернізацією країни лише на папері

Читать на русском
Народний депутат від Відродження Віктор Бондар провалив обіцянку домогтися виділення з Бюджету 5 відсотків коштів на енергомодернізацію.
Віктор БондарФото: "Відродження"

Співголова депутатської групи «Відродження» Віктор Бондар провалив обіцянку зареєструвати законопроект про направлення близько 5% бюджету України на заходи з енергомодернізації.

Це в процесі перевірки виконання зобов’язань нардепа з’ясувало «Слово і Діло».

Віктор БондарНародний депутат України
Бондар ініціює направлення щорічно до 5% бюджету країни на енергомодернізаціюСказано 22 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Зокрема, обіцянку щодо передбачення коштів на енергомодернізацію Бондар дав на етапі балотування в народні депутати у 191 окрузі в Хмельницькій області.

«Направляти щорічно до 5% бюджету країни на заміну вікон, котлів, системи опалення в державному й приватному секторах», – йшлося в програмі кандидата в народні депутати.

Однак станом на 1 лютого 2017 року Бондар так і не ініціював жодного законопроекту, що передбачав би реалізацію цього задуму. Тож ця, уже 24-та за ліком, його обіцянка отримує статус «не виконано». У рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради він перебуває аж у четвертій сотні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: