Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань транспорту та інфраструктури

Бондар запевнив, що в 2017 році у терапевтичному відділені центральної районної лікарні місті Старокостянти́нів буде проведена енергомодернізація

13 грудня 2016 року народний депутат України Віктор Бондар запевнив, що в 2017 році у терапевтичному відділені центральної районної лікарні місті Старокостянти́нів буде проведена енергомодернізація. Зокрема, будуть встановлені нові вікна, планується здійснити утеплення стін та ремонт даху, а також будуть здійснені внутрішні ремонтні роботи (відео 5:06-6:05).
Не виконано
Сказано 13 грудня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/bondarvictorv/posts/609377182597771
  • 2
  • 1

Результат

Згідно з листом від Старокостянтинівської РДА від 7 травня 2018 року стало відомо, що в напрямку забезпечення енергоефективності в лікарні було замінено вікна, двері, лампи та світильники на енергоощадні, але нардеп Віктор Бондар пообіцяв зробити утеплення стін та новий дах у терапевтичному відділені центральної районної лікарні місті Старокостянтинів.Про дах та стіни в листі нічого не було зазначено, значить ці роботи не були виконані, а обіцянка переноситься в розділ "невиконаних" обіцянок.

Сам народний депутат Віктор Бондар ігнорує всі запити на отримання публічної інформації та не контактує з організацією стосовно статусу своїх обіцянок.