Справа Найєма: проведені першочергові слідчі дії

Читать на русском
У столичній прокуратурі розповіли, що у справі народного депутата Мустафи Найєма проведені всі першочергові слідчі та процесуальні дії.

У столичній прокуратурі розповіли, що в справі народного депутата Мустафи Найєма проведені всі першочергові слідчі та процесуальні дії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Найєм попросив для себе охорону через погрози – ЗМІНародний депутат від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм попросив у правоохоронців охорону для себе.

«Наразі в кримінальному провадженні вже проведені всі необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії. Крім того, як уже повідомлялося, в зв'язку із затриманням в Азербайджані підозрюваного в завданні тілесних ушкоджень народному депутату прокуратура міста Києва готує клопотання про його екстрадицію в Україну», – йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що взяли на під своє процесуальне керівництво кримінальне провадження, розпочате за фактом вчинення хуліганських дій щодо нардепа Мустафи Найєма та завдання йому тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, 30 квітня в центрі Києва нардеп Мустафа Найєм став учасником кофлікту з групою осіб, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та потрапив до лікарні зі зламаною щелепою й струсом мозку.

До побиття Найєма причетні четверо молодиків. Поліція затримала трьох осіб за підозрою в хуліганстві, а четвертого, який утік до Баку (Азербайджан), розшукують за підозрою в умисному тілесному пошкодженні середньої тяжкості.

Прокуратура отримала дозвіл на затримання підозрюваного, якому вдалося втекти. Магомеда-Аміна Саїтова, підозрюваного в побитті нардепа Мустафи Найєма, оголосили в розшук.

5 травня голова МВС Арсен Аваков заявив, що Магомеда-Аміна Саїтова затримали в Азербайджані, розпочались екстрадиційні процедури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: