Найєм попросив для себе охорону через погрози – ЗМІ

Читать на русском
Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм попросив у правоохоронців охорону для себе.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм, якого в Києві побили учасники дорожнього інциденту, попросив у правоохоронців охорону для себе через погрози

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє ТСН, передає Слово і Діло.

У сюжеті наголошується, що Найєм не спілкується навіть з журналістами. В якій саме лікарні він знаходиться після події також невідомо.

Нагадаємо, інцидент за участю Найєма стався ввечері 30 квітня в центрі Києва. Депутат стверджує, що не поступився дорогою автомобілю, що порушував правила дорожнього руху, і викликав поліцію. Друзі водія побили політика. У нього зламана щелепа.

У Києві побили нардепа Найєма: що пишуть у соцмережахМустафу Найєма побили в центрі Києва 30 квітня. Слово і Діло з'ясовувало, що про інцидент думають у соціальних мережах.

3 травня нардеп від Блоку Петра Порошенко Сергій Лещенко повідомив, що Мустафа Найєм і його брат Масі отримували листи з погрозами від учасників бійки.

У поліції повідомили, що серед учасників конфлікту було двоє громадян Росії і один українець. Вони затримані і поміщені в ізолятор тимчасового тримання.

Четвертий учасник бійки Магомед-Амін Саітов відразу після інциденту купив в інтернеті квиток на літак і полетів з Києва в Баку. Удар Найєму в обличчя, за попередніми даними, завдав саме він.

Пізніше, його затримали в Азербайджані.

Раніше «Слово і Діло» з'ясовувало, що в соціальних мережах думають про напад на Найєма.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: