Редколегія на UMN: політичні рейтинги, подарунки від Гончаренка та сирники від Тимошенко

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Станіславом Козлюком («Український тиждень»), Тетяною Ніколаєнко («Інсайдер») та Айдером Муждабаєвим («АТR»).

Після довгих вихідних накопичилось багато тем, тому цього разу редактори та журналісти спробують охопити неосяжне. Спершу поговорять про політичні рейтинги, зокрема й відомого слуги народу Зеленського. Далі говоритимуть про подарунки на день народження виборців від Гончаренка та як Тимошенко готує сирники.

Окремо обговорять напади в центрі Києва на Мустафу Найєма та атомника. Також журналісти підіб’ють свої підсумки першотравня і, якщо вистачить ефірного часу, поговорять про ситуацію у Вірменії.

Ведучій «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Станіслав Козлюк («Український тиждень»), Тетяна Ніколаєнко («Інсайдер») та Айдер Муждабаєв («АТR») говоритимуть в прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, «Слово і Діло» визначило, хто найвідповідальніший серед лідерів президентських рейтингів.

У Києві побили нардепа Найєма: що пишуть у соцмережах – в нашому огляді.

Також ми повідомляли, що за фактом нападу на учасника АТО Дмитра Вербича в Києві на Подолі правоохоронці розпочали кримінальне провадження

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: