У мережі обговорюють сирники Тимошенко

Читать на русском

Юлія Тимошенко вирішила поділитися своїм рецептом сирників, чим викликала неоднозначну реакцію в соцмережах.
Юлія ТимошенкоСлово і Діло

Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко на своїй сторінці в Facebook несподівано поділилася відеорецептом приготування сирників, а також привітала з Днем кондитера.

На відео народний депутат розповіла свої секрети приготування цієї страви: в сирники Тимошенко не кладе борошно, додає хлорид кальцію й не додає яєчні білки. При цьому сам процес приготування Тимошенко не показала, на столі а неї стояли інгредієнти, а потім – готові сирники.

«Я хочу привітати одного дуже відомого політика з цим гарним святом і нагадати йому, що йому час повертатися в професію», – таке привітання від Тимошенко прозвучало в кінці.

У соціальних мережах дуже активно обговорюю тимчасову зміну амплуа лідеркою «Батьківщини».

«Але ж ще зовсім нещодавно, напередодні виборів 2010 року, коронною та єдиною стравою, яку вміє готувати Тимошенко, було варене яйце. Це я до того, що стиль Тимошенко за роки не змінився: демонструвати впевненість у майбутньому результаті через дрібні політтехнологічні «презентації» (тігрюля, біг, сирники тощо)», – написала політолог Олеся Яхно-Білківська.

«Друзі, коли сильно пече стати президентом, і не таке почнеш готувати. У мене лише одне прохання до прес-служби Тимошенко: не плутайте формат роликів аля «Смак» для ТБ із форматом для прогресивного Facebook. Тому що не хочу побачити, як наступного разу лідер в'язатиме вовняні шкарпетки на День працівників легкої промисловості, в другу неділю червня», – написав політичний експерт Олексій Мінаков.

«Юлія Тимошенко в ролику говорить нам усім, що не може контролювати себе перед малою спокусою – поїданням кондитерських виробів. Що ж це за поводир, який так легко піддається найпростішій спокусі? А що буде, коли вона владу отримає над нами всіма й доступ до благ загальних?», – написав Петро Терентьєв.

«Бабця Юля: «Сирники є частиною нашого національного ДНК». Я так і знав. Це внутрішній сирник українців винен у корупції, безладі та зневірі. Це внутрішній сирник спонукає голосувати за Юлію Володимирівну та Вадима Рабіновича. Це внутрішній сирник випустив із суду ввічливих чеченських хлопчиків, які ламають щелепи водіям у центрі Києва. Не стримуй свій внутрішній сирник. Почуй його й полюби», – написав Костянтин Батозський.

«Півгодини залишилося до закінчення свята. А відеовідповіді на сирники про приготування улюбленого всіма українцями київського торта за унікальним рецептом, що, не буде?! Такий собі День кондитера», – написала Ірина Головатенко.

«Ми звикли до дебатів, а, може, на президентських виборах влаштувати: кулінарну битву, конкурс талантів, вірш, проходку в купальниках», – написала журналістка Роксана Руно.

«Головна проблема кандидата Тимошенко в тому, що в частини виборців якась фобія Тимошенко. Ці люди не можуть чітко пояснити, чим же конкретно президент Тимошенко буде гіршою за президента Порошенка або будь-якого іншого можливого президента, але готові гаряче сперечатися, доводячи це й просто ґрунтуючись на своїй фобії. Вони можуть мобілізуватися й визначити голосування проти неї. І ось такі розрядки емоцій, як із сирниками, цілком можуть зіграти кандидату Тимошенко хорошу службу. Образ Юлі стає м'якшим, хоча вона й залишається тією самою Юлею», – вважає журналіст Дмитро Литвин.

«Скоро ми дізнаємося, що Юля не лише кулінар, але й чудовий слюсар, відповідальний лісник, крутий пожежник, завзятий конституціоналіст, досвідчена акушерка й, напевно, досвідчений сталевар. Цікаво, що вона утне на день клоуна або прокурора?», – написав політолог Юрій Романенко.

Нагадаємо, згідно із соціологічним дослідженням, Юлія Тимошенко має лідируючі позиції в президентському рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: