Бубенчик відмовився носити електронний браслет

Читать на русском
Іван Бубенчик після судового засідання заявив, що не буде носити електронний браслет, якщо йому оберуть такий запобіжний захід.

Іван Бубенчик після судового засідання заявив, що не буде носити електронний браслет, якщо йому оберуть такий запобіжний захід.

Про це заявив сам Бубенчик журналістам після засідання Печерського суду, передає кореспондент «РБК-Україна», пише «Слово і Діло».

«Я не читав підозру, мені це не цікаво принципово. Прокуратура взагалі не служить народу України. Вони все роблять, щоб принизити. Я сильна людина й не можу залишити країну принципово. Не розумію, про яких свідків ідеться, про що говорять прокурори. Я не буду погоджуватися на електронний браслет. Нардепів я не просив брати мене на поруки, це їхня власна ініціатива. Ми з ними з Майдану знайомі», – сказав Бубенчик.

Разом із тим прокурор Юлія Малашич повідомила про ризики, які існують у разі, якщо Бубенчику не оберуть запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

«Визначено старшого групи прокурорів, коментувати його дії я не можу. Згідно із заявою мого клопотання, ГПУ подала клопотання про домашній арешт. Ризики є в тому, що перебуваючи не в умовах домашнього арешту, Бубенчик може впливати на свідків. На сьогоднішній стадії ми надаємо перелік доказів. Будь-яким чином розбирати за молекулами кожний зібраний доказ некоректно. У цій ситуації ми розглядаємо справу загалом», – сказала вона.

Сторона захисту заявила, що вважає підозру необґрунтованою.

Раніше ГПУ оголосила Бубенчику нову підозру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: