ГПУ повідомила Бубенчику про нову підозру

Читать на русском
Учасник Євромайдану підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених статтею про посягання на життя співробітника правоохоронного органу.

Генеральна прокуратура України оголосила про нову підозру учаснику Євромайдану Івану Бубенчику.

Про це в четвер, 5 квітня, на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко, пише «Слово і Діло».

Справа Бубенчика: генпрокурор розповів про запобіжний захід майданівцюГПУ змінить групу прокурорів щодо епізоду кваліфікації дій учасника Революції Гідності Івана Бубенчика в частині розслідувань подій на Майдані.

Так, заступник генерального прокурора України Анжела Стрижевська повідомила підозрюваному Івану Бубенчику в присутності адвокатів про заміну раніше повідомленої підозри.

Відтепер учасник Євромайдану підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених статтею про посягання на життя співробітника правоохоронного органу і статтею про носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, збут вогнепальної зброї.

Раніше ГПУ відкликала клопотання про утримання під вартою Івана Бубенчика.

Нагадаємо, Івана Бубенчика затримали за підозрою у причетності до вбивства беркутівців на Майдані. Пізніше Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що вважає неправильною кваліфікацію дій учасника Революції гідності Бубенчика. Він змінив групу прокурорів у цій справі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: