Суд відклав обрання запобіжного заходу для майданівця Бубенчика

Читать на русском
Печерський райсуд Києва відклав обрання запобіжного заходу для активіста Майдану Івана Бубенчика, який зізнався у вбивстві двох правоохоронців 20 лютого 2014 року.

Печерський райсуд Києва відклав обрання запобіжного заходу для активіста Майдану Івана Бубенчика, який зізнався у вбивстві двох правоохоронців 20 лютого 2014 року.

Про це повідомив суддя під час засідання, пише «Слово і Діло».

ГПУ повідомила про підозру двом екс-беркутівцям за розгін МайдануЕкс-командир взводу роти Беркут, якого підозрюють у побитті студентів, командує взводом полку поліції особливого призначення номер 1 ГУ ПП в Києві.

«Слідчий суддя ухвалив оголосити перерву без визначення терміну для розгляду заяви», - сказав він.

Адвокат Бубенчика просив про відстрочення. Він стверджував, що йому не вистачило часу для підготовки та ознайомлення з матеріалами справи.

Крім того, він заявив про відвід слідчого судді.

Водночас прокурор заявляв, що трьох годин було достатньо для цього.

Як відомо, 3 квітня ГПУ вручила підозру Бубенчику, який розповідав, як стріляв на Майдані в правоохоронців. Його підозрюють у вбивстві двох правоохоронців.

Бубенчика підозрюють в посяганні на життя співробітників правоохоронного органу (стаття 348 КК), умисне вбивство (п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 КК) і незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ( ч.1 ст. 263 КК).

У законі про амністію вказана лише 348 стаття КК. Статей 115 і 263 КК в законі немає.

Депутат Володимир Парасюк і Семен Семенченко готові взяти Бубенчика на поруки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: